Amatör Kümede play-offa kalanlar belli oldu

Amatör Küme'de play-off'a kalanlar belli oldu

Çankırı Amatör Küme'de play-off oynayacak dört takım maçların tamamlanmasına bir hafta kala belli oldu.

2010-2011 futbol sezonunda iki grup halinde oynanan Çankırı Amatör küme futbol müsabakalarının bitimine bir hafta kala gruplarında Play-Off oynayacak takımlar belli oldu.

Play-off oynamayı garantileyen dört takım için

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ilgaz ilçe stadında Orta Belediyespor’u 5-2 gibi farklı bir skorla yenen Ilgazspor (B) Grubunda maçları birinci olarak tamamlamayı garantiledi. Pazar günü Yapraklı'da oynanan maçta SHÇEK Spor’u 3-1 yenen Yapraklı Belediyespor grubunda ikinci oldu.

Çerkeş'de oynanan ve karşılıklı atılan 7 gole sahne olan (A) Grubu maçında Sarayspor’a 4-3 yenilen Çerkeş Belediyespor grubunda 18 puanla ilk sırayı alırken, Sarayspor 16 puanla grubu ikinci sırada tamamladı.

Bu sonuçlardan sonra Cumartesi ve Pazar günü oynanacak formalite maçlarının ardından lig tamamlanacak ve hemen arkasından Play-Off grubu maçları başlayacak.

19 Şubat 2011 Cumartesi günü (A) Grubu birincisi Çerkeş Belediyespor (B) Grubu ikincisi Yapraklı Belediyespor’la, (B) grubu birincisi Ilgazspor (A) Grubu ikincisi Sarayspor’la karşı karşıya gelecek.

20 Şubat 2011 Pazar günü saat 11:00’de yenilen takımlar 3’üncülük, 4’üncülük, galip takımlar final maçı için sahaya çıkacak ve 2010-2011 Çankırı Amatör Küme futbol şampiyonu belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler