Anadolu Efes'ten kritik Real Madrid galibiyeti!

Anadolu Efes'ten kritik Real Madrid galibiyeti!

THY Euroleague erteleme maçında Anadolu Efes sahasında Real Madrid'i 90-89 yendi. Eflatun beyazlılar, 14. galibiyetini aldı.

THY Euroleague'de son 2 maçını kaybeden Anadolu Efes, 24. hafta erteleme maçında Real Madrid'i Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk etti.

Eflatun beyazlılar bir ara farkı 17'ye kadar arttırdığı maçtan 90-89 galip ayrıldı. Anadolu Efes'te Shane Larkin 18 sayı, 8 asistlik performans sergiledi.

real-madrid-resim-01.jpg

Real Madrid başantrenörü Chus Mateo, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; "İlk periyotta iyi oynadık. Anadolu Efes, ikinci çeyrekten itibaren oyuna ortak olmaya başladı. Üçüncü çeyrekte de çok fazla üç sayılık basket buldular. Son periyotta dönmeye çalıştık ama sonunda bir sayıyla kaybettik" dedi.

ergin-ataman-resim-01.png

ERGİN ATAMAN: HARİKA BİR GALİBİYET OLDU

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, THY EuroLeague'de Real Madrid karşısında alınan 90-89'luk galibiyetin ardından konuştu.

Ataman, "Son çeyreğe kadar bence mükemmel oynadık. Özellikle 3. çeyrek 35 sayı kaydettik, savuma harikaydı. Son çeyrekte Pleiss'ı biraz dinlendirdik ama sonra işler bizim için tersine döndü. Maçı riskli bir noktaya soktuk. Bizim için harika bir galibiyet oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler