Ankara Metrosu'nda yolcular indirildi... Girişler kapatıldı

Ankara Metrosu'nda yolcular indirildi... Girişler kapatıldı

Kızılay Metro istasyonunda tuhaf saatler yaşandı.. Çalışan metrolar durdurularak yolcular indirildi. Metro girişleri kapatıldı. Söğütözü-Ulus hattı seferleri durduruldu. Başkentli şaşkın...

BAŞKENT Ankara’da Kızılay Metro alt geçidi saat 15:30 itibariyle şeritlerle kapatılarak boşaltılmaya başlandı. Görevliler vatandaşlara Metro istasyonunda intihar vakası yaşandığı yönünde resmi olmayan bilgiler vermekte.

Çalışan metrolar durdurularak vagonlardaki yolcular indirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık yardım ekibinin yaralı bir kişiyi Metro'dan çıkarttığı ve hastaneye sevkinin yapıldığı bildirildi.

Söğütözü ile Ulus istasyonları arası seferlere kapatıldı. 15:50 itibariyle Kızılay metro alt geçidi açılırken Metro'ya girişler yapılamadı.

Öte andan yaklaşık saat 20:00 dolaylarında elde edilen bilgiye göre rayların üzerine küçük yaşta bir çocuğun düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikesinin de sürdüğü öğrenildi.

Ankara Metrosu'nda yapılan gerekli çalışmalar sonrasında seferler saat 17:00 itibariyle normale dönerken ne Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ne de Ankara Valiliği'nden yaşanılanlarla ilgili olarak herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil.

ankara-metro-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler