Ankara/Çubuk'ta bir baba, lise öğrencisi kızını öldürdü

Ankara/Çubuk'ta bir baba, lise öğrencisi kızını öldürdü

Ankara'nın Çubuk ilçesinde lise öğrencisi Şeyma Yıldız'ın, yol kenarında cansız bedeni bulundu. Polise teslim olan babası H.Yıldız'ın, erkek arkadaşı olduğunu öğrenerek kızını öldürdüğü ileri sürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Kargın Mahallesi yolunda meydana geldi. Yol kenarında kar üzerinde hareketsiz yatan Şeyma Yıldız’ı görenler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yıldız’ın tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Şeyma Yıldız’ın cansız bedeni incelemelerin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Genç kızın babası Harun Yıldız, olayın ortaya çıkmasından bir süre sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Harun Yıldız’ın, kızını bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine öldürdüğü iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

eqlnircw4acmqc8.jpg

Olayın faili baba Harun Yıldız'ın Yaylakent - Kayı mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

ELİM OLAYLA İLGİLİ AYRINTILAR
Pazarda bal ve pekmez satan 4 çocuk babası Harun Yıldız, erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği Şeyma Yıldız ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki evlerinde bu yüzden tartıştı. Harun Yıldız, daha sonra kızı Şeyma'yı da yanına alarak evden çıktı. Harun Yıldız, kızı Şeyma'yı kendisine ait hafif ticari araç ile Kargın Mahallesi'ne götürdü. Burada yol kenarında duran Harun Yıldız, araçta kızı Şeyma ile tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Şeyma Yıldız, araçtan inip kaçmaya çalıştı. Harun Yıldız da yanında bulunan tabancasını çıkarıp kızına iki el ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla orada can veren Şeyma Yıldız bugün Kayı'da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler