Ankara'da bir evde 5 kişinin cansız bedeni bulundu

Ankara'da bir evde 5 kişinin cansız bedeni bulundu

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde Afgan uyruklu 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

EDİNİLEN bilgiye göre, Örnek Mahallesi'nde arkadaşlarıyla kalan Afganistan uyruklu 5 kişiden haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine belirtilen adrese giden polis ekipleri, evde kalan 5 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 5 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Birinin cesedinin ise elleri ve ayakları bağlanmış şekilde evdeki dolaptan çıkarıldığı öğrenildi.

Yaşamını yitirenlerin yaklaşık 1 hafta önce öldükleri tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kan donduran olayla ilgili Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır."

BAŞSAVCILIK: İNCELEME SÜRÜYOR

Başsavcılıktan yapılan açıklamada ise, bugün saat 19:30 sıralarında Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi’nde bulunan bir adrese, kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelindiği, çilingir marifetiyle girilen ikametgahta yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkeğin kesici alet yarasıyla öldürüldüğünün görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, maktullerin açık kimlik bilgileri ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nöbetçi savcısı nezaretinde, Adli Tıp Kurumu ve olay yeri inceleme şube müdürlüğünce devam edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler