Ankara’da çifte trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Ankara’da çifte trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Başkent'te yaşanan ikinci kazada da 1 can kaybı ve 2 yaralı var.

Başkent'te ilk kaza, dün gece saat 22.30 sularında Ankara'nın Nallıhan İlçesi Nallıhan-Sarıcakaya yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Efrail A. yönetimindeki 06 NCN 20 plakalı otomobil, Nallıhan-Sarıcakaya yolu üzerinde seyir halinde iken, arızalı olduğu iddia edilen ve sağ şeritte park halinde bulunan bir traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil, yol kenarına savruldu.

Kazada, sürücü Efrail A. ve Efrail A'nın küçük oğlu Kadir A.(5) ağır yaralanırken, Efrail A.'nın eşi Derya A. ve büyük oğulları Efekan A.(13) hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı baba ve oğlu, hastaneye kaldırıldı. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

ankara-kaza-haymana-2-olu-resim-082.jpg
Mutlu aile tablosu geride kaldı...

ANKARA'DA İKİNCİ KAZADA; 1 ÖLÜ, 2 AĞIR YARALI
Öte yandan Başkent'te ikinci kaza, Çubuk-Şabanözü kara yolu Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nın karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şabanözü istikametinden Çubuk istikametine seyir halindeki Seyit Ahmet Kaynamazoğlu yönetimindeki 06 ALA 82 plakalı otomobil, bir traktör, Sinan Usta idaresindeki 06 AS 7611 plakalı otomobil ile Ömer Acısu yönetimindeki 06 ACS 322 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan kişiler, sıkıştıkları yerden sağlık ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı.

Kazada otomobil sürücüsü Seyit Ahmet Kaynamazoğlu ve torunu Enes ağır yaralanırken, eşi Fadime Kaynamazoğlu olay yerin de hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ankara-cubuk-sabanozu-kaza-resim-082.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler