Ankarada emekli albay ailesini katletti

Ankara'da emekli albay ailesini katletti

Ankara'da cinnet geçiren emekli bir albay,

eşini ve büyük kızını tabancayla vurarak öldürdü, bir kızını da ağır yaraladı. İntihara kalkışan emekli albay, elindeki silahın tutukluk yapması üzerine etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde meydana olayda, General Dr. Tevfik Sağlam Caddesi Akıncılar Apartmanında oturan ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından emekli olduğu öğrenilen Albay Turgut E. cinnet geçirerek ilk önce eşi Gülser E.'yi beylik tabancasıyla başından vurarak öldürdü.

Daha sonra kızlarının odasına giden Albay Turgut E., büyük kızı Özlem E.'yi de başından vurarak öldürdükten sonra küçük kızı Çiğdem E.'ye de ateş etti. Karısı ve büyük kızını öldüren Turgut E., küçük kızı Çiğdem E.'nin yaşadığını görerek kızının kurtulması için polis ekiplerini aradı. Polisi arayan Albay Turgut E. "Karımı ve kızımı öldürdüm. Küçük kızım ağır yaralı. Ne olur onu kurtarın" diye yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında dehşete düştü. Polis ekiplerinin gelmesiyle kapıyı açarak içeri alan Turgut E. tabancasını başına dayayarak intihar etmek istedi. Tabancanın tutukluk yapması üzerine evin içine giren polis ekipleri Turgut E.'yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Boynuna isabet eden kurşun ile ağır yaralanan Çiğdem E. ambulansla evinin karşısında bulunan Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) götürüldü. Ağır yaralı olan Çiğdem E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Emekli Albay Turgut E. polis ekipleri tarafından ekip otosuna bindirilerek karakola götürülürken, Gülser ve Özlem E.'nin cesetleri savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze arabasıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler