Ankara'da feci kaza: 3 ölü

Ankara'da feci kaza: 3 ölü

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenlerin 2'si Çankırı ili Orta ilçesi Sancar köyü nüfusuna kayıtlı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Ankara- Kırıkkale yolunda meydana geldi. Ankara'dan Kırıkkale yönüne giden Gani Yalçınkaya'nın (63) kullandığı 06 COM 10 plakalı otomobil, karşı şeride geçip, Kürşat Çağrı Özsaray (32) yönetimindeki 06 GD 6677 plakalı otomobille çarpıştı.

İNCELEME BAŞLATILDI
Yalçınkaya'nın kontrolünden çıkan otomobil, daha sonra sürücülerinin ismi bilinmeyen 06 BK 0112 ve 06 NH 376 plakalı otomobillere çarptı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Gani Yalçınkaya ile araçtaki Halime Yalçınkaya ve diğer sürücü Kürşat Çağrı Özsaray'ın (32) yaşamını yitirdiğini belirledi.

3 kişinin cansız bedenleri, araçlardan çıkarılıp, Elmadağ Hastanesi'nin morguna götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CENAZELER ORTA İLÇESİ SANCAR KÖYÜ'NDE DEFNEDİLDİ
Kazada yaşamlarını yitiren Gani ve Halime Yalçınkaya'nın Çankırı'nın Orta ilçesi Sancar köyü nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. Merhum Gani (63) ve Halime Yalçınkaya pazar günü ikindi namazına müteakip Sancar Köyü'nde kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildiler.

ankara-kaza-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler