Ankarada Gençlik Spor İlçe Müdürü intihar etti

Ankara'da Gençlik Spor İlçe Müdürü intihar etti

Akyurt Gençlik ve Spor İlçe

Müdürünün borç intiharı.

Ankara'nın Akyurt İlçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Adnan Siper'in cesedi, Çubuk İlçesindeki bir sitenin yanında bulunan bahçedeki ağaçta asılı bulundu. Yüklü miktarda kredi borcu bulunan Siper, ailesine hitaben kısa bir not yazarak sevdiklerinden özür diledi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde oturan 50 yaşındaki Adnan Siper, yaklaşık 4 yıldır Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapıyordu. İntihar olayı, Çubuk İlçesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi sakinleri tarafından Ahi Evran Sanayi Sitesi yanında bulunan bir bahçede ağaca asılı bir erkek cesedi görmesiyle ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı inceleme sonucu, cesedin Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Siper'e ait olduğu ortaya çıktı.

İlçede yaklaşık 4 yıldır görev yapan evli ve biri üniversitede okuyan 18 yaşında, diğeri de üniversite mezunu 25 yaşında olmak üzere 2 erkek çocuk babası olan Adnan Siper'in, intiharı, dün gece saat 02.00 sularında gerçekleştirdiği belirtildi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

EV KREDİSİ BORCU İNTİHARI GETİRDİ
Ankara'nın Keçiören İlçesinde kredi çekerek ev aldığı belirtilen Adnan Siper'in, her gün görev yaptığı Akyurt'a gittiği öğrenildi. Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Adnan Siper'in yakınlarına yüklü miktarda çektiği krediyi geri ödemekte zorlandığını söylediğini öğrendiğini belirtti.

Kaymakam Yiğit, bunalımda olduğunu hissetmediği Siper'in yakın arkadaşlarına sıkıntı içinde olduğunu belirttiğini öğrendiğini açıkladı. Siper'in ölmeden önce "Ailemden ve sevdiklerimden özür dilerim" diye kısa bir not yazdığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler