Ankara’da Ger-San Sanayi Sitesi'nde yangın: 1 ölü

Ankara’da Ger-San Sanayi Sitesi'nde yangın: 1 ölü

Ankara'da Ger-San Sanayi Sitesi'nde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Kontrol altına alınan yangın sırasında 1'i itfaiye eri, 5 kişi dumandan etkilendi.

TAHSİN Kahraman Caddesi’nde minder üretimi yapılan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bitişikteki iş yerine de sıçradı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle yükselen dumanlar, Ankara’nın birçok noktasından görüldü.

İlk belirlemelere göre 4 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenenlere sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Fabrikada çalışanların yakınları da olay yerine geldi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, yakınlarını görmek için alana girmeye çalışanlara engel oldu. İtfaiyenin yangına müdahalesiyle saat 14:30 sıralarında alevler kontrol altına alındı ve soğutma çalışması başladı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ger-San Sanayi Sitesi’nde bulunan sünger fabrikasındaki yangında, 1 işçi hayatını kaybetti. Fabrikada çalışan ve kimliği belirlenemeyen işçinin cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yangına müdahale sırasında 1 itfaiye eri de dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişi sayısı 5’e çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler