Ankara'da MHP'yi sarsan cinayetin kurbanı Çankırılı

Ankara'da MHP'yi sarsan cinayetin kurbanı Çankırılı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da Çankaya'da katledilmesinin ardından kent bir cinayetle daha sarsıldı. MHP'nin eski Ankara İl yöneticilerinden Ferhat Özcan iş yerinde öldürüldü.

SEÇİME sayılı günler kala Ankara bir kez daha cinayetle sarsıldı. Ankara'nın Çankaya ilçesinde 30 Aralık'ta işlenen Sinan Ateş cinayetinin ardından silahlı saldırının adresi bu kez Pursaklar oldu.

MHP'nin eski Ankara il yöneticilerinden; Çankırı ili Eldivan ilçesi Küçükhacıbey köylü Yaver Özcan'ın oğlu Ferhat Özcan, iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. İddiaya göre Ferhat Özcan, MHP Pursaklar teşkilatı yöneticisi Mehmet Ersin Ekinci tarafından vuruldu.

MHP’nin eski Ankara il yöneticilerinden Ferhat Özcan, Pursaklar’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili polis soruşturması sürerken; İddialara göre ikili arasında husumet olduğu ve Ekinci ile kendisine ait işyerine İYİ Parti afişi asan Ferhat Özcan'ın tartışma yaşaması üzerine silahlı saldırının gerçekleştiği belirtildi.

Özcan'ın cenazesi bu akşam saat 19:00'da Eldivan ilçesi Küçükhacıbey köyüne defnedildi.

mhp-cinayet-resim-04.jpgFerhat Özcan (sağda) Mehmet Ersin Ekinci (solda)

SİNAN ATEŞ'İ PAYLAŞMIŞ

Ankara'da 30 Aralık 2022 tarihinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş de uğradığı silahlı saldırıyla öldürülmüştü. Ferhat Özcan'ın sosyal medya hesaplarında Sinan Ateş'i de paylaştığı görüldü.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından, Ferhat Özcan'ın İYİ Parti afişi astığı gerekçesiyle saldırıya uğradığı iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Ferhat Özcan'ın, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddialarının doğru olmadı belirtilirken, "Ankara'nın Pursaklar ilçesinde meydana gelen ve MHP'nin Ankara eski İl Yöneticilerinden Ferhat Özcan'ın ölümüyle sonuçlanan cinayetle ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında doğru olmayan iddialar yayınlanmıştır. Ferhat Özcan'ın, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir. Olayın partimizle herhangi bir ilgisi yoktur. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli olamaz. Saldırıda hayatını kaybeden Ferhat Özcan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler