Ankara'nın 'apartman cami'si 11 yıl sonra nihayet tamamlanabildi

Ankara'nın 'apartman cami'si 11 yıl sonra nihayet tamamlanabildi

Keçiören ilçesinde bulunan ve sosyal medyada ilginç mimarisiyle dikkat çeken apartman şeklindeki Esertepe Yeni Camii'nin yapımı 11 yıl sonra tamamlandı.

ANKARA’nın Keçiören İlçesi’ndeki Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi üzerinde 11 yıl önce inşasına başlanan 6 katlı Esertepe Yeni Camii, yapım süresince dış mimarisinden kaynaklı gerek sosyal medyada gerekse görenler tarafından hayretle karşılandı.

Apartman şeklinde görünümü olan cami, görenleri hayrete düşürürken 11 yıl boyunca yapımı tamamlanmamasıysa farklı bir gündem maddesi oluşturdu.
Apartman şeklinde dizayn edilen caminin alt katları Kur’an kursları ve hafızlık faaliyetlerinde kullanılmak üzere planlandı.

ESERTEPE YENİ CAMİİ, 11 YIL SONRA TAMAMLANDI

11 yıl boyunca mahalle sakinlerinin şaşkınlıkla izlediği cami farklı nedenlerden ötürü uzun süre boyunca inşa edilemedi. Hayırseverler ve iş adamlarınca maliyeti karşılanarak inşasına hız verilen cami, nihayet 22 Haziran’da yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 5 vakit namaz kılınmaya başlanan camiyi gören bölge halkının bir bölümü huzura ererken, diğer bir bölümü de "Bölgede böylesi absürt bir camiye ihtiyaç var mıydı?" sorusunu sormaktan geri durmadı.

Ankara nın apartman cami si 11 yıl sonra tamamlandı #1

Ankara nın apartman cami si 11 yıl sonra tamamlandı #2

Ankara nın apartman cami si 11 yıl sonra tamamlandı #3

Ankara nın apartman cami si 11 yıl sonra tamamlandı #5

Ankara nın apartman cami si 11 yıl sonra tamamlandı #6

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler