Ankara/Pursaklar'da korkunç olay: 3 Kişi ölü bulundu

Ankara/Pursaklar'da korkunç olay: 3 Kişi ölü bulundu

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir apartman garajında 3 kişi ölü olarak bulundu.

Elim olay, sabah saat 08:00 sularında Ankara'nın Pursaklar ilçesi Merkez mahallesi Osmangazi Caddesi Güneş Apartmanı'nın otoparkında meydana geldi.

Bina sakini Veyis Karataşoğlu, otoparka indiği sırada Halil İbrahim Altıntaş (24), Burak Karakoç (24) ve Hüseyin Şahinoğlu'nun (24) yerde hareketsiz yattığını ve bir kişinin de ağzında kan olduğunu gördü. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 122 acil servis ve Başkentgaz ekibi sevkedildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk belirlemelere göre garajda bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ekiplerin yaptıkları detaylı incelemede 3 kişinin otomobilleriyle uğraştığı ve kapalı garajda yetersiz oksijen nedeniyle egzoz gazından zehirlenmiş olabilecekleri üzerinde duruldu. Şahısların kesin ölüm nedeni ise yapılan otopsinin ardından netlik kazanacak.

1.5 AYLIK VE 2.5 YAŞINDA ÇOCUĞU VARDI 
Durumu haber alan gençlerin aileleri olay yerine geldi. Yakınlarının cansız bedenlerini gören akrabaları sinir krizi geçirirken hayatını kaybeden Hüseyin Şahinoğlu'nun 1.5 aylık ve 2.5 yaşında 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler