Anneyle 4 çocuğu öldürüldü

Anneyle 4 çocuğu öldürüldü

Erciş'te bir evden

5 ceset çıktı. Van'ın Erciş ilçesinde anne ile yaşları 6 ile 20 arasında değişen 4 çocuğu, evlerinde ölü olarak bulundu. İlk belirlemelere göre anne ve çocuklarının bıçaklanarak ve sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tüyler ürperten olay Erciş ilçesine yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Çelebibağı beldesinde meydana geldi. Dünden beri Aslan ailesinden haber alamayan komşuları durumdan şüphelenerek jandarmaya ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri girdi. Jandarma evde Saide Aslan (40) ile çocukları Sinan (20), Pınar (15), Mevlüde (6) ve Fatma'nın (6) cesedini buldu. İlk incelemede anne ve çocuklarının bıçaklanarak ve sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayetlerin dün işlendiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Sacide Aslan'ın eşinin İstanbul'da inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldiği öne sürülürken, jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı. (kaynak. haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler