Antalya'da bir kişi tartıştığı annesinin boğazını bıçaklayarak öldürdü

Antalya'da bir kişi tartıştığı annesinin boğazını bıçaklayarak öldürdü

Vahşet haberi bu kez Antalya'dan geldi. Zübeyda Tıraş (61), tartıştığı oğlu Yusuf E.T (37), tarafından boğazında bıçak saplanarak öldürüldü. Gürültü üzerine eve gelen komşuları elleri kanlı bir şekilde kapıyı açtıktan sonra kaçmaya çalışan ...

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşilbahçe Mahallesi 1468 sokaktaki 4 katlı apartmanın ikinci katında bugün saat 16:00 dolaylarında yaşanan olayda 37 yaşındaki Yusuf E.T ile alışverişten dönen 61 yaşındaki annesi Zübeyda Tıraş, henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Yusuf E.T, o sırada elma yiyen annesine ekmek bıçağıyla saldırmaya başladı.

ANNESİNİ BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

İkilinin arasında yaşanan arbedede Yusuf E.T annesini boğazından bıçakladı. Olay anında tartışma ve bağrışma sesleri duyan komşuları, daireye gelerek kapıyı çaldı. Bir süre sonra kapı açılırken, iddiaya göre Yusuf E.T'nin elinde kan izlerini gören komşuları, içeri girmek istedi.

Panikleyen Yusuf E.T. kaçmak istediği sırada komşuları tarafından yakalandı, polise haber verildi.

Edinilen bilgiye göre, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Zübeyda Tıraş’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

ACILI BABAYI YAKINLARI TESELLİ ETTİ

Polisler, ters kelepçeleyip şüpheli Yusuf E.T’yi gözaltına alırken, olay anında evde olmayan baba Süleyman Tıraş, eve geldiğinde büyük üzüntü yaşadı.

Süleyman Tıraş, yakınları tarafından teskin edilirken, Zübeyda Tıraş’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Antalya da bir kişi tartıştığını annesi boğazından bıçaklayarak öldürdü #3

Antalya da bir kişi tartıştığını annesi boğazından bıçaklayarak öldürdü #4

Antalya da bir kişi tartıştığını annesi boğazından bıçaklayarak öldürdü #5

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler