Antalya'da kan donduran olay! Edanur Demir araya girdi canından oldu...

Antalya'da kan donduran olay! Edanur Demir araya girdi canından oldu...

Antalya'da, kafede çalışan Sıla P.'nin kavga ettiği erkek arkadaşı Semih Melih Dönmez tabancasını ateşledi. Silahtan çıkan mermi, Sıla'nın mesai arkadaşı Edanur Demir'in (17) başına isabet etti.

Antalya'nın Kepez ilçesi Sakarya Caddesi'ndeki bir kafede gece saat: 01.30 sularında kafede garson olarak çalışan Sıla P. ile sevgilisi Sefa Melih Dönmez arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Dönmez, yanında bulundurduğu tabanca ile ateş etti. Bu sırada tabancadan çıkan kurşun, aynı kafede çalışan Edanur Demir'in (17) başına isabet etti.


Eda Nur Demir

HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç olayın ardından olay yerine gelen 112 Acil ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri talihsiz kızın Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi.Demir'in cenazesi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan şüpheli Sefa Melih Dönmez ise Burdur'da suç aleti silah ile birlikte yakalandı.

"TABANCA İLE ŞAKA YAPMAK İSTEDİM"

Olay sonrası kaçan Semih Melih Dönmez, Burdur'da polis ekiplerince yakalanıp Antalya'ya getirildi. Melih Dönmez emniyetteki ifadesinde "Edanur ile şakalaşıyorduk. Tabanca ile şaka yapmak istedim. O da 'ben tabancadan korkmam' dedi. Ben de önce ayağına daha sonra namluyu başına çevirip, tetiğe bastım. Böyle olacağını bilmiyordum" dedi.

TABANCA İLE KENDİSİNİ DE YARALADI

Semih Melih Dönmez'in, birkaç gün önce de aynı kafeye gelip, tabancasıyla oynadığı sırada kendisini elinden yaraladığı belirtildi.

Antalya'da genç kızın ölümüne neden olan maganda tutuklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler