Antalyada vahşet!

Antalya'da vahşet!

Boşanmak isteyen koca önce eşini öldürdü, ardından intihar etti.

İstanbul'da taksi şoförlüğü yapan 35 yaşındaki Ömer Dilek, kendisinden ayrılmak isteyen ve bir süre önce Antalya'daki ailesinin evine gelen eşi Tuğba Dilek'i (34) tabancayla başından vurup öldürdükten sonra intihar etti. Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi giriş katında meydana gelen olayda İstanbul'da oturan Ömer ve Tuğba Dilek çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga ettiği iddia edildi.

Genç kadın, kısa süre önce çocukları 5 yaşındaki Tuana ve 9 yaşındaki Enes'i alarak, Antalya'da oturan babası Yılmaz ve annesi Şadan Seyhan'ın evine geldi.

1 ay kadar önce boşanma davası açtığı söylenen ve boşanma tebligatını alınca çılgına dönen Ömer Dilek, eşinin bulunduğu Antalya'ya geldi. Kayınpederinin evine giden Ömer Dilek, kapıyı açan eşine konuşmak istediğini söyleyerek içeri girdi. Koca Dilek, içeri girer girmez yanında getirdiği ruhsatsız tabancayı çıkartarak, eşinin başına bir el ateş etti. Ömer Dilek daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Olay sonrası yakınları sinir krizi geçirirken, çağırılan sağlık ekipleri, genç çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesetler, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. (Kaynak: iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler