Antalyaspor: 0 - Göztepe: 3

Antalyaspor: 0 - Göztepe: 3

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 18. hafta mücadelesinde Antalyaspor'a konuk olan Göztepe, 3-0'lık skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

16. Dakikada Soner Aydoğdu'nun rakip ceza sahasının solundan içeriye kestiği ortaya kale önünde dokunan Halil Akbunar fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi.

36. Dakikada Halil Akbunar'ın sağ kanattan ceza sahasına yerden gönderdiği topu Serdar Gürler tamamlamak istedi ancak kaleci Ruud Boffin'e takıldı, dönen top tekrar Serdar'a temas ederek kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu.

45+3. Dakikada rakibin yarı sahasından çıkarken yaptığı top kaybında araya girerek ceza sahasına sokulan Stefano Napoleoni, daha uygun durumdaki takım arkadaşı Soner Aydoğdu'yu gördü; Soner'e sadece dokunmak kaldı ve fark üçe çıktı.

85. Dakikada Diego Angelo, maçın hakemi Atilla Karaoğlan ile girdiği diyaloğun ardından ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Göztepe, 3 puanı cebine koyarak sahadan ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından puanını 26'ya yükselten konuk ekip Göztepe 8. sıraya yerleşirken, ev sahibi Antalyaspor ise 14 puanla kendisine 16. sırada yer buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler