Antalyaspor: 1 - Trabzonspor: 3

Antalyaspor: 1 - Trabzonspor: 3

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 14. hafta mücadelesinde Antalyaspor'a konuk olan Trabzonspor, 1-3'lük skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Galatasaray maçında, 90'da yediği golle 2 puan kaybeden Trabzonspor, Antalyaspor'u deplasmanda 3-1 yendi. Bordo Mavililer'i üç puana taşıyan goller ilk yarıda geldi. Maçta Daniel Sturridge, eski günlerinden esintiler sunarken; yaptığı 2 asistle yıldızlaştı. Galatasaray maçında takımının tek sayısını atan Alexander Sörloth bu maçta da açılış golünü kaydetti. Antalyaspor, Celutska ile maçta eşitliği sağlamasına karşın, konuk ekip Anthony Nwakaeme ve Yusuf Sarı'nın golleriyle skoru 3-1 yaptı.

İkinci yarıda oyunu kontrol eden Trabzonspor, kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşamasına rağmen, kaleci Uğurcan gole izin vermedi ve konuk ekip sahadan 3/1 galip ayrıldı. Puanını 26 yapan Trabzonspor, averajla 2'nci sıraya yükseldi.

Bülent Korkmaz'la yolları ayırdıktan sonra Stjepan Tomas'da karar kılan Akdeniz ekibinin galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Kırmızı-Beyazlılar 12 puanda ve küme düşme hattında kaldı.

Süper Lig'de günün diğer sonuçları:

İH Konyaspor: 0 - Gaziantep FK: 0
Yukatel Denizlispor: 1 - Medipol Başakşehir: 1


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler