Antrenman dönüşü kaza: 5 ölü

Antrenman dönüşü kaza: 5 ölü

Vakfıkebir ilçesinde antrenmandan dönen tekvandocuları taşıyan otomobil takla attı. 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon yönünden Vakfıkebir'e gitmekte olan 06 MEA 78 plakalı otomobilin sürücüsü Uğur Kasım (24), Kirazlık mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan alt geçidin girişine çarptı.

Otomobildeki sporculardan Emanet Özlem Akagündüz (18) ve kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) olay yerinde, Fatma Yıldırım (16) Abdul Ziya Bostan ve Fatih Kasımfırtına (22) ise kaldırıldıkları Trabzon Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Sürücü Uğur Kasım ve Şamil Kurt (17) ise Vakfıkebir Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Sporcuların, Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde yeni açılan tekvando kursundan döndükleri belirtildi. Sporcu Özlem Akagündüz'ün 48 kiloda Samsun Atatürk Spor Salonunda yapılan siyah kuşak sınavını kazandığı ve Vakfıkebir'in gururu olarak tanındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler