Asker uğurlama feci kaza ile son buldu: 5 ölü

Asker uğurlama feci kaza ile son buldu: 5 ölü

Adana - Ceyhan'da meydana gelen korkunç kaza sabahın ilk saatlerinde meydana geldi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı mahalleden 5 kişi öldü,1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ceyhan’ın Belediyeevleri mahallesinde ikamet eden 6 arkadaş askere giden arkadaşlarını uğurlamak için Ceyhan terminaline gitti.

Arkadaşlarını askere uğurladıktan sonra 6 arkadaş araçla Yumurtalık ilçesine geçti.

Cumali Sayılgan’ın kullandığı 01 VL 391 plakalı araç ile saat 03.15 sularında Yumurtalık İlçesinden Ceyhan’a dönerken Ceyhan otoban köprüsü orta ayağına çarptı.

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu köprü ayağına çarpan araç parçalandı. Şiddetli çarpma sonucunda araçta bulunan, sürücü Cumali Sayılgan (22),Esat Kara (20), Bülent Öztalum (24), Suat Dönmez (22), Samet İltaş (21) feci şeklide can verirken, Sedat Demir (22)ağır yaralandı.

Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Ceyhan -Yumurtalık karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve birçok yerinde kırıkları olduğu tespit edilen Sedat Demir’e ilk müdahale Ceyhan Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Ağır yaralı Demir, Ceyhan’da yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Numune Hastanesine sevk edildi. Kazada feci şekilde can verenler ise Ceyhan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Sabahın erken saatlerinde kaza haberi ile uyanan acılı aileler hastaneye akın etti. Yakınlarının ölü haberini alanların birçoğu sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren cenaze sahiplerine hemşireler tarafından sakinleştirici iğne yapıldı. Cenaze sahipleri daha sonra morgdan aldıkları cenazelerini defin etmek için Ceyhan Asri Mezarlığı'na götürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler