Atilla Türker bir tek 'Sevda Karaali' dememiş!

Atilla Türker bir tek 'Sevda Karaali' dememiş!

Habertürk'ün spor yazarı Atilla Türker HTSpor'da kaleme aldığı yazısının bir bölümünde, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'yi anlatıyor gibi...

İstanbul'da düzenlenen seminerde çok sayıda antrenör ile görüşen Atilla Türker*, memleketimizden ibret verici manzaraları kaleme aldı. İşte o yazıdan 'isim verilmeden' doğrudan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'yi alan bölüm: 

"KADIN YÖNETİCİ HARAÇ KESİYOR! 
İç Anadolu’da bulunan bir kulübümüzün üst düzey kadın yöneticisi resmen haraç kesiyor. Nasıl mı? Futbolcularla anlaşıyor, ufak çapta bir ödeme yapıyor. Sonrasında ödemeleri kesiyor. Futbolcu gitmek isteyince de 'Aldıklarını ver, öyle git' diyor. Futbolcu da çaresiz kalıyor, borç harç para buluyor, geri veriyor, canını zor kurtarıyor. Kadın yönetici bu şekilde köşeyi döndü. Vali ve belediye başkanı bile başedemiyor. Bu takımımız halen 2. Lig’de mücadele veriyor. Öyle ki geçen sezon sahaya çıkacak 11’i bulamadığı için bazı maçlarda hükmen mağlup sayıldı. Takımı da bu yöneticinin dostu olan diplomasız bir antrenör çalıştırıyor."

(*) Meraklısına: Atilla Türker Çankırılı bir spor yazarıdır.

Atilla Türker'in yazısında yer alan "... halen 2. Lig'de mücadele veriyor." cümlesi herhalde yazarın yaptığı tek hata olsa gerek. Bilindiği gibi Çankırıspor 3. Lig ikinci Grup'ta puan cetvelinin son sırasında yer alıyor... Bu cümle dışında geriye kalan diğer düşüncelere katılmamak kimin haddine ki?!

Yazının tamamını okumak için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler