Atkaracalar ilçesinde 20 metre arayla iki tane "AK Parti İlçe Teşkilatı" (!)

Atkaracalar ilçesinde 20 metre arayla iki tane "AK Parti İlçe Teşkilatı" (!)

Gerçekten "Yaparsa AK Parti yapar" (!) sloganı tam anlamıyla Atkaracalar için ifade edilmiş! Atkaracalar'da sokağa çıktığınızda aynı caddede 20 metre aralıkla karşınıza iki tane "AK Parti Atkaracalar İlçe Başkanlığı" tabelası asılmış yer görüyorsunuz!

ÇANKIRI'nın Atkaracalar ilçesinde şu günlerde sokağa çıkanlar ilçe içerisinde yaklaşık 20 metre arayla iki tane "AK Parti Atkaracalar İlçe Teşkilatı" tabelası ile karşılaşıyorlar.

İlk olarak Saadet Partisi Atkaracalar Belediye Başkan adayı Evren Ulusoy'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıkan 'şaşılası durum' ilçede yaşayanlar arasında da 'şaşkınlıkla' izleniyor....

akp-atkaracalar-resim-01.jpg

"AK Parti Atkaracalar İlçe Başkanlığı" olarak tabela asılan yukarıdaki yer "Belediye mülkü" olarak biliniyor ve düne kadar "Belediye Gençlik Merkezi" olarak Atkaracalarlı gençlere hizmet veriliyordu. İddialara göre AK Partili Belediye Başkanı Harun Oflaz tamamen 'keyfi bir kararla' (!) burayı AK Parti'ye kiraladı ve binaya da "AK Parti Atkaracalar İlçe Başkanlığı" tabelasını astırdı!

İşin başka bir boyutu, her iki yere 'ışıklı tabelalar' yaptırıldı ve bu tabelalar aynı gün binaların ön yüzüne monte edildi...

Anlaşılan o ki; Atkaracalar'da AK Parti iki ayrı noktada 'iki ayrı teşkilat' (!) ile hizmete devam edecek!

SAADET PARTİ ATKARACALAR BELEDİYE BAŞKANI EVREN ULUSOY'UN SORULARI

Atkaracalar'da yaşanan böylesi 'absürt' (!) gelişmeyle ilgili olarak Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Evren Ulusoy, Belediye Başkanı Harun Oflaz'a iki basit soru soruyor:

1- İlçe binanız olmasına rağmen ikinci ilçe binasını açarak "Belediye ait mülkü" ve "Gençlik Merkezi"ni neden işgal ettiniz?

2-) Mülkiyeti belediyeye ait olan Gençlik Merkezi'ni sosyal projelerde kullanmak yerine, zaten ilçe binası olan bir partiye neden ikinci parti ilçe binası olarak kiraladınız?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler