Av. Erkan Köroğlu bir kez daha İstanbul Tahkim Kurulu'na seçildi

Av. Erkan Köroğlu bir kez daha İstanbul Tahkim Kurulu'na seçildi

Paris Tahkim, Londra Tahkim ve Dubai Tahkim'e paralel olarak 2015 yılında oluşturulan Türkiye Tahkim Kurulu'nun 25 üyesinden biri yine Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu oldu.

Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu; Bugün Ankara'da Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirilen seçimler sonrasında İstanbul Tahkim Kurulu'na seçildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgisine göre Ankara'da yapılan seçimler sonrasında Av. Erkan Köroğlu ikinci kez 4 yıllığına İstanbul Tahkim Kurulu üyesi seçildi. Seçimler sonrasında kendisine ulaştığımız Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu; "Türkiye Barolar Birliği'nde bugün gerçekleştirilen İstanbul Tahkim Merkezi Genel kurul üyeliği seçimlerinde, yeniden 4 yıllığına kurul üyesi olarak şahsımı onurlandıran, Ülkemizdeki 79 Baro'ya ve yaklaşık 120 bin meslektaşıma teşekkür ederim. Şahsıma oy veren, vermeyen tüm Barolarımıza şükranlarımı sunarım. Sonuçlar; Ülkemize, Çankırı Barosu'na ve Çankırı'mıza hayırlı olsun. Bu vesileyle de herkesin Beraat Kandili de mübarek olsun." dedi.

istanbul-tahkim-kurulu-erkan-koroglu-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler