Avrupa Konseyi'nin 'Şeref Bayrağı Ödülü' Şişli Belediyesi'ne verildi

Avrupa Konseyi'nin 'Şeref Bayrağı Ödülü' Şişli Belediyesi'ne verildi

CHP'li Şişli Belediyesi Avrupa Konseyi tarafından verilen 'Şeref Bayrağı' ödülünü almaya hak kazandı. Yine CHP'li Büyükçekmece Belediyesi de 'Şeref Plaketi' ödülünü aldı.

Her yıl düzenlenen Avrupa Konseyi’nin Şeref Bayrağı ve Şeref Plaketi Ödülünü İstanbul’un iki CHP’li beldiyesi kazandı. Avrupa Konseyi’nin Şeref Bayrağı Ödülünü Şişli Belediyesi alırken, Şeref Plaketi Ödülü’nü ise Büyükçekmece Belediyesi kazandı

CHP, konuya dair, “Avrupa Konseyi’nin Şeref Bayrağı Ödülünü Türkiye’den almaya hak kazanan tek belediye Şişli Belediyemiz. Şeref Plaketi Ödülü ise Türkiye’den Büyükçekmece Belediyemize ait. Ülkemize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, “Gurur duyuyoruz! Her yıl düzenlenen Avrupa Konseyi’nin Şeref Bayrağı Ödülünü Türkiye’den almaya hak kazanan tek belediye Şişli Belediyemiz. Aynı konseyin Şeref Plaketi Ödülü ise Türkiye’den sadece Büyükçekmece Belediyemize ait. Başkanlarımızı yürekten kutlarım. İyi ki varsınız!” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-05-22-at-09.54.19.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler