Aydın’da kıskanç eş dehşet saçtı! 78 yaşındaki eşini öldürdü, komşusunu bıçakladı

Aydın’da kıskanç eş dehşet saçtı! 78 yaşındaki eşini öldürdü, komşusunu bıçakladı

Aydın'da eşi Emin Küçükberber'i 'kıskançlık' nedeniyle öldüren ve komşusunu yaralayan Roza Metaplıshvılı tutuklandı.

AYDIN’ın Didim ilçesinde eşi Emin Küçükberber’i (78) ‘kıskançlık’ gerekçesiyle öldürüp, komşusu S.B. (76) adlı kadını da yaralayan Gürcistan uyruklu Roza Metaplıshvılı (63), tutuklandı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Mersindere Mahallesi’nde meydana geldi. Emin Küçükberber ile Gürcistan uyruklu Roza Metaplıshvılı arasında, komşuları S.B.’nin de evde olduğu sırada tartışma çıktı.

Metaplıshvılı’nın 2 yıl önce evlendiği Küçükberber’i, S.B.’den kıskanması ile başlayan tartışma büyüdü. Bu sırada Metaplıshvılı, mutfaktan aldığı bıçakla eşi ile komşusuna saldırdı. Küçükberber boynundan, S.B. ise elinden yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Küçükberber’in hayatını kaybettiği belirlendi, S.B., ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan Metaplıshvılı, dün akşam saatlerinde tutuklandı. Metaplıshvılı’nın emniyetteki ifadesinde eşinin, kendisini komşusu S.B. ile aldattığını düşündüğü için çıkan ‘kıskançlık’ tartışmasında hakaret ettiği gerekçesiyle bıçakla öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Tedavisi devam eden komşu S.B.’nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler