Aydın'da otoparkta dehşet! Eski eşini katletti ve sonrasında...

Aydın'da otoparkta dehşet! Eski eşini katletti ve sonrasında...

Aydın'da eski eşi Şule Karamercan'ı tabancayla öldüren, bir kişiyi de ağır yaralayan Aydın Aksakdemir daha sonra kendi hayatına son verdi.

AYDIN Balıkköy Mahallesi'ndeki Armada Rezidans sitesinin otoparkında silah seslerini duyan vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, 1'i kadın 3 kişinin yerde yattığını gördü.

Yaşanan olayda Armada rezidans sitesinde oturan Aydın Aksakdemir, otoparkta eski eşi eczacı Şule Karamercan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aydın Aksakdemir, eski eşini öldürdü ve kendisine engel olmaya çalışan diğer site sakini Mustafa Kalfa'yı ağır yaraladı. Olayın ardından Aydın Aksakdemir, intihar ederek hayatına son verdi.

Yaralı Mustafa Kalfa Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Tedavi altına alınan Mustafa Kalfa'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Eczacı Şule Karamercan ve Aydın Aksakdemir'in cesetleri, aynı hastanenin morguna götürüldü.

Aydın Aksakdemir'in bir süre birlikte yaşadığı Şule Karamercan'ı tabancayla öldürdüğü, o esnada otoparkta olan Mustafa Kalfa'yı yaraladıktan sonra aynı silahla intihar ettiği üzerinde duruluyor.

aydin-aksakdemir-aydin-intihar-resim-03.jpg
Eski eşi Şule Karamercan'ı öldüren ve sonrasında aynı silahla yaşamını sonlandıran Aydın Aksakdemir...

sule-karamercan-aydin-resim-02.jpg
Eski eşinin kurşunlarıyla hayata veda eden eczacı Şule Karamercan...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler