Aydos, 2007'de AKP'ye vuruyordu!

Aydos, 2007'de AKP'ye vuruyordu!

2007'de Saadet Partisi Çankırı 1. sıra adayı olan Av. İsmail Aydos, AKP'yi "Tapum var diye güvenme! Tarlanı, evini, dükkanını da yabancılara sattılar!" diyordu.

AKP'nin Çankırı milletvekili aday adaylarından Av. İsmail Aydos, 22 Temmuz 2007'de yapılan genel seçimlerde Saadet Partisi'nin Çankırı 1. sıra adayı olarak siyasi arenada yer alıyordu.

22 Temmuz'a giden seçim sürecinde "Yalana talana paydos! Çankırı'da İsmail Aydos" sloganıyla seçim çalışmalarını tamamlayan Av. İsmail Aydos'un 20 Temmuz tarihli yerel gazetelerde (Bizim Çankırı ve Doğruyol) yer alan açıklamalarına Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı.

DOĞRUYOL GAZETESİ'nin
20 Temmuz 2007 tarihli nüshasında!

Bugün AK Parti'den Çankırı milletvekili aday adayı olarak siyasi mücadelesini sürdüren Av. İsmail Aydos, 22 Temmuz 2007'de gerçekleştirilen genel seçimlerde Saadet Partisi Çankırı 1. sıra adayı olarak Doğruyol gazetesine yaptığı açıklamada "Yolsuzluğa, yoksulluğa, bölücülüğe, ihanete ve yok olmaya paydos" diyor.

Haber'de "... Aydos, bu kritik aşamada sağcısıyla, solcusuyla; dindarıyla, laikiyle, askeriyle siviliyle, açığıyla örtülüsüyle, günahıyla ve sevabıyla imanlı ve inançlı Müslüman milletimizin ve erenler evliyalar torunu Çankırılı insanlarımızın uyandığını ve ihaneti gördüğünü, bu nedenle bütün IMF'ci işbirlikçi partileri sandığa gömerek Milli Görüşçü tek parti olan Saadet Partisini tek başına iktidara getireceğini buna yürekten inandığını ve Allah'tan bunu dua ve temenni ettiğini bildirdi.
Aydos açıklamasında, 'Tapum var diye güvenme, tarlanı, evini, dükkanını da yabancılara sattılar' dedi."
(20 Temmuz 2007 - Doğruyol gazetesi)

dogruyol-20temmuz2007-ismailaydos-resim-03.jpg

20 Temmuz 2007 tarihli BİZİM ÇANKIRI gazetesinde...

Saadet Partisi Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Av. İsmail Aydos, 20 Temmuz 2007 tarihli Bizim Çankırı gazetesinde 'yabancılara mülk satışı' konusunda görüş bildirirken "Tapum var diye güvenme! Tarlanı, Evini, Dükkanını da yabancılara sattılar!" başlıklı haberde şunları ifade ediyor:

"Köylünün evi damı tarlası bütün ziraat bankasında ipotekte. Devlet rakamlarına göre şu anda ziraat arazilerinin % 60'ı Ziraat Bankasında ipoteklidir ve bu ipotekli yerlerin tamamı da borçları ödenememiş ve temerrüde düşmüştür. Esnafın evi dükkanı bütün Halk Bankasında ipotekte, 3 milyon lira olması gereken dolar 1200'de, Ziraat Bankası özelleştirmesi de tamamlanıp yeşil doları bastırıp Siyonist sermaye aldıktan sonra dev bir kriz ile bütün tapulu ev, işyeri ve tarlalarımız siyonistlerin eline geçecek ve sinsi işgal tamamlanmış, Müslüman Türke geldiği yerlere geri dönüş başlayacaktır. Ensesine amerikan dipçiğini yediğinde elleri bağlı olacaktır. Ebu gureyp hapishanesi yollarında olacaktır. Allah milletimizi korusun. Gözünü gönlünü açsın da bu sinsi işgale karşı sadece çevresine, köylüsüne bu gerçekleri anlatmak ve 22 Temmuzda 5 dakikalık bir doğru hareketi yapmak cihadını yaparak milletimizin ve hatta bütün insanlığın kurtuluşuna, iştihası doymak bilmeyen ve bütün insanlığı kendine köle yapmak yolunda hayli mesafe alan ve garip gurebanın ensesinden kan çeken ırkçı emperyalist siyonizmin elinden kurtuluşuna sebep olsun. Kardeş kavgası sona ersin ve müslümanı müslümana kırdırmak planları sona ersin.
Bu seçim artık bir var olma yok olma tercihidir. Falan partiyi filan partiyi makama getirme seçimi olmaktan çıkmıştır.

Avukat İsmail Aydos son söz olarak Çankırı'ya hiçbir şey yapılmadığını iddia ederek şöyle diyor:

HİZMETLERİ DE OLMAMIŞTIR
Ülkeyi bu şekilde aç açık bırakan, borca esir edenler Çankırı'ya ço mu hizmet etmişlerdir. Devlet rakamlarıyla sabittir ki faizcilere verilen faizin 6 saatlik kadarını 5 yılda Çankırı'ya vermekte, yolu, izi dairesi ile bütün ilçeleri ile bütün Çankırı'ya 5 yılda faizcilere 6 saatte verilen faiz kadar para verilmektedir."

aydos-bizimcankiri-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler