Aylar önce kaybolan Vedat Altun'un kemikleri bulundu

Aylar önce kaybolan Vedat Altun'un kemikleri bulundu

Yaz aylarında Muğla’nın Bodrum ilçesine çalışmaya gelen Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi 26 yaşındaki Vedat Altun şikayet üzerine polisler tarafından gözaltına alınmıştı. Olaylardan sonra ortadan kaybolan Altun için arama başlatılmıştı...

MUĞLA'nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi'ndeki bir turistik tesise yaz aylarında çalışmaya gelen Erzurum Atatürk Üniversitesi son sınıf öğrencisi 26 yaşındaki Vedat Altun Ağustos ayının ortalarında cadde ve sokaklarda taşkınlık yapınca şikayet üzerine polisler tarafından gözaltına alınmış, Altun bir süre polislere mukavemette bulunmuştu.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞTI

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ve ortadan kaybolan Altun'un ağabeyi Fuat Altun ve yakınları telefon ile ulaşamadıkları kardeşleri için Erzurum'dan Bodrum'a gelerek güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunmuş, Vedat Altun haftalar süren aramada bulunamamıştı.

ORMANDA BULUNAN KEMİKLER ALTUN'A AİT ÇIKTI

Yaklaşık üç ay önce Bodrum'un Kızılağaç ormanlarında bulunan insan kemiğinin yapılan testlerde Vedat Altun'a ait olduğu ortaya çıktı. Güvenlik güçleri ve arama ekipleri bugün bölgede yeniden arama çalışmalarına başladı. Havadan drone ile destek verilen arama çalışmalarının devam ettiği, yaşamını yitirdiği ortaya çıkan Vedat Altun'un bulunması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler