Ayrılmak isteyen eşinin boğazını kesti

Ayrılmak isteyen eşinin boğazını kesti

Adana'da bir kişi öğretmen eşinin boğazını keserek ağır yaraladı.

ADANA - Öğretmen 44 yaşındaki Özlem Yılmaz, ayrılma aşamasında olduğu kamyon şoförü eşi 46 yaşındaki Vedat Yılmaz tarafından boğazının bıçakla kesilmesi sonucu ağır yaralandı.

Olay, saat 07.45 sıralarında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Özlem Yılmaz'ın görev yaptığı Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Sabah okula gelen Özlem Yılmaz'ın yolu, boşanma davası açtığı 3 yıllık eşi Vedat Yılmaz tarafından kesildi. Yılmaz çifti, okul önünde bir süre tartıştı. Tartışmanın ardından sinirlenen Vedat Yılmaz, iddiaya göre üzerindeki bıçağı çıkarıp bazı öğrencilerin de gözleri önünde eşinin boğazını kesti. Ağır yaralanan Özlem Yılmaz, Başkent Üniversitesi Yüreğir Hastanesi'ne götürüldü.

EŞİNİN ŞİDDETİNDEN KAÇMIŞ
Adana'da eşi Vedat Yılmaz'ın saldırısı sonucu ağır yaralanan öğretmen Özlem Yılmaz'ın boşanma aşamasında olduğu 3 yıllık eşinden uzaklaşmak için görev yaptığı Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki okulundan Adana'ya tayin istediği ortaya çıktı. 14 Şubat'ta da Adana Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi'nde göreve başlayan Özlem Yılmaz'ın çevresindekilere, eşinin şiddetinden korktuğunu söylediği öğrenildi.

Boğazının 2 yanında biri 18, diğeri 15 santim uzunluğunda derin kesikler olan ÖzlemYılmaz'ın durumu ciddiyetini koruyor. Polis, kaçmak isterken yakaladığı Vedat Yılmaz'ı, Cinayet Büro Amirliği'ne teslim etti. Eşini yaraladığı için pişman olduğunu söyleyen Vedat Yılmaz, "Eşimi yaralamam kimseyi ilgilendirmez. Böyle bir şeyi yaptığım için çok pişmanım. Aramızda bir alacak verecek meselesi vardı" dedi.

ÖĞRETMENLER OKUL ÖNÜNDE EYLEM YAPTI
Eğitim- Sen'e üye öğretmenler, Özlem Yılmaz'ın görev yaptığı Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi önünde basın açıklaması yaptı. Eğitim- Sen Şube Başkanı Güven Boğa, meslektaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetin her gün kanla bittiğini söyledi. Bunun en son örneğinin Özlem Yılmaz olduğunu belirten Boğa, "Öğretmen arkadaşımız Özlem Yılmaz, ayrılmak üzere olduğu eşinin saldırısı sonucu ağır yaralandı. Gebze'den Adana'ya gelmesi onu bu şiddetten kurtarmadı. Arkadaşımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz" dedi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler