Aytemiz Alanyaspor: 3 - Teleset Mobilya Akhisarspor: 1

Aytemiz Alanyaspor: 3 - Teleset Mobilya Akhisarspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya istekli başlayan ekip ev sahibi Alanyaspor oldu. 12. dakikada Douglas kazandığı topla sağ kanattan ceza sahasına girdi ve çizgiye kadar inip içeri çevirdiği topla Junior Fernandes buluştu. Fernandes'in şutunda Dany topun geçmesine izin vermedi. 25. dakikada sol kanattan atak geliştiren Alanyaspor'da Giannis Maniatis'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Emre Akbaba çaprazdan yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçiren gole imza atıyor. Emre Akbaba bu sezon 11. golüne imza atıyor.44. dakikada Lucas Villafanez'in mükemmel pasında ceza sahasında topla buluşan Junior Fernandes yaptığı tek vuruşla farkı 2'ye çıkardı ve bu sezon ligde 10. golünü attı. Devre arasında bu sonuçla Alanyaspor 2-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip etkili başladı. 58. dakikada Evgen Seleznyov'un şutunda savunmaya da çarpan top direkten dışarı çıktı.70. dakikada Alanyaspor kazandığı serbest vuruşta Emre Akbaba yaptığı vuruşta top baraja da çarptı ve az farkla kornere çıktı. Karşılaşmanın kalan bölümünde konuk ekibin farkı azaltma çabaları 90+2'de Muğdat'ın kafa vuruşuyla attığı golle sonuç verdi. Bu golden 1 dakika sonra Emre Akbaba ile farkı tekrar 2'ye çıkardı ve maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 3 maç sonra kazandı ve puanını 31'e yükseltirken ligde kalma yolunda kritik bir 3 puana imza attı. Teleset Mobilya Akhisarspor ise 34 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler