Aziz Yıldırım 5 Eylülde Çankırıda

Aziz Yıldırım 5 Eylül'de Çankırı'da

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çankırıspor tesislerinin açılış töreni için 5 Eylül'de Çankırı'ya geliyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 5 Eylül Çarşamba günü Çankırı'ya yapacağı ziyaretin programı belli oldu.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanı aynı gün saat 11.00 dolaylarında kara yoluyla İstanbul'dan şehir merkezine gelecek. Kulüp Başkanı Sevda Karaali tarafından karşılanacak olan Aziz Yıldırım ve beraberindekiler saat 12.00'de Tarihi Çamaşırhane'de Çankırıspor'a bağış yapan kişi ve kurum temsilcilerinin katılacağı bir öğle yemeğinde buluşacaklar.

Tarihi Çamaşırhane'deki yemekte, Çankırıspor Kulübü'ne bağışta bulunanlara Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önceden hazırlanan plaketleri verecek. Başkan Yıldırım'ın bu yemekte Çankırıspor ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Yemek sonrası saat 14.00'de Çankırıspor'un Ankara yolu üzerindeki yeni tesislerinin açılışı yapılacak. Açılış töreni ile birlikte tesisin yapımına katkı sağlayanların isimleri bina içindeki duvara işlenmesi işlemi yine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile açılış törenine katılanlar tarafından gerçekleştirilecek.

Saat 15.30'da Tuz Mağarasına gözlem ve inceleme ziyareti yapacak olan heyet; saat 16.30'da Çankırı Atatürk Stadı'nda Çankırıspor'un antrenmanını izleyecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Çankırı ziyareti saat 17.30'da şehirden ayrılmasıyla tamamlanacak.

ULUSAL MEDYA ÇANKIRI'YA AKIN EDİYOR

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Çankırı ziyareti ulusal medyanın da gündeminde. Edinilen bilgilere göre 5 Eylül Çarşamba günü başta TRT olmak üzere Lig TV, Star ve ATV kameraları ile spor gazetelerinin Fenerbahçe muhabirlerinin Çankırı'da olacağı öğrenildi.

ÇANKIRISPOR BUGÜN KASTAMONU'DA

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Çankırıspor hazırlık karşılaşmalarıyla eksikliklerini görme fırsatı yakalıyor. Hafta içerisinde Ilgaz'da İskenderunspor'la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanan Çankırıspor, bugün de Kastamonu'da Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maç saat 17.00'de Kastamonu şehir stadında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler