Badecinin numarasına bak!

'Badeci'nin numarasına bak!

Badeci şeyhin dosyasına ‘şeytanın sayısı’ verildi

Bursa’da cennet vaadiyle kadın ve erkek müritlerini “badeleyen” ve tarikata bağlı olmaları için cinsel ilişkiye giren sözde şeyh Uğur Korunmaz için hazırlanan suç dosyasının numarası dikkat çekti. Dosyaya, “şeytanın sayısı” olarak bilinen 666 ile işlem yapılıyor

Bursa’da geçtiğimiz günlerde ihbar üzerine dergâh olarak kullanılan bir eve yapılan baskında gözaltına alınan “sözde şeyh” Uğur Korunmaz (47) için hazırlanan suç dosyasına Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nce tesadüfen 666 numarası verildi. “Şeytanın sayısı” olarak bilinen “666” numarası, 2009 yılında damacana ile mastürbasyon yapan Naci K.’nın dosyasına da verilmişti. Bu durum, “Şeytani bir tesadüf mü?” sorusunu akıllara getirdi. Uğur Korunmaz, polisteki ifadesinde kendisine “mürit” olarak gelen kişileri cennet vaadiyle “badelediği” (oral seks), hem kadın, hem erkek müritleriyle cinsel ilişkiye girdiğini söylemişti. Korunmaz hakkında hazırlanan iddianamede “cinsel saldırı, tarikat kurma ve çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolama’’ suçlarından toplam 341 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

"İLİŞKİYE GİRMEME LÜKSÜM OLAMAZ"
POLİSTEKİ ifadesinde, dergâhtaki zikir sırasında müritlerin cezbelendiğini söyleyen Uğur Korunmaz, şunları belirtmişti: “Bu zikir sırasında cezbelenen şahıslar, benim bulunduğum ‘sır odası’na tek tek gelirler. Ben gelen kadın ve erkekleri badelerim, istekleri üzerine erkeklerle ters ilişki, kadınlarle ters ve normal yoldan cinsel ilişkiye girerim. Pir olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir.”

666 EFSANELERİ
666’nın şeytanın sayısı olduğu yönünde birçok efsane var. Özellikle Hıristiyan dünyasında şeytanın sayısının 666 olduğuna inanılıyor. Eski ABD Başkanı Ronald Reagan’ın bu inanışı ciddiye alıp kapı numarasını 666’dan 668’e çevirdiği de iddialar arasında. Yuhanna İncili’nde şeytanı simgeleyen bir canavardan bahsedildiği ve “Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı 666’dır” (Vahiy 13:18) denildiği belirtiliyor. Hıristiyan dünyasında 6 Haziran 2006’da Deccal’in dünyaya geleceğine inanıldığı için birçok kişi bebeğini o gün dünyaya getirmekten vazgeçmiş, doğumu ertelemişti.

kaynak: Habertürk - Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler