Bahçe hortumuyla ve dozerle yangına müdahale!

Bahçe hortumuyla ve dozerle yangına müdahale!

Yapraklı - Yaka köyünde çıkan yangına ilginç müdahale.

Çankırı'nın Yapraklı ilçesine bağlı Yakaköy’de dün akşam elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın 3 evde maddi hasara neden olurken, Mehmet Çakır da dumandan zehirlenerek tedavi altına alındı.

Yaka köyünde dün akşam saatlerinde İsmail Aydınlı’nın evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede evin odunluğuna sıçrayan alevler, büyüyerek buğday ambarının da yanmasına neden oldu.

Yangına başta Çankırı, Yapraklı ve Yüklü belediyelerine ait itfaiyeler müdahale ederken, İl Özel İdaresine bağlı iş makinaları da olay yerine geldiler.

OLAY YERİNDE 
YAŞANAN TUHAFLIKLAR
Kısa sürede kontrol altına alınan yangına çevre sakinleri de müdahale ederek, evlerindeki bahçe hortumlarını çeşmelere bağlayarak yangını söndürme gayretine girdikleri görüldü. Öte yandan İl Özel İdaresine ait iş makinalarının, kontrol altına alınan yangın mahallinde yıkım çalışmalarını gerçekleştirmesi, vatandaşlar arasında şaşkınlık yarattı.

Sözcü18.com haber merkezi olarak Yapraklı – Yaka köyünde çıkan yangın sonrasında yaşanılan tuhaflıkları araştırmaya devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler