Bahçeli AKP'nin kalesi Çankırı'da olduğunu unuttu: Çankırı'nın başına bela kesilmişler!

Bahçeli AKP'nin kalesi Çankırı'da olduğunu unuttu: Çankırı'nın başına bela kesilmişler!

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kastamonu'dan sonra Çankırı'ya geldi... Bahçeli burada yaptığı konuşma ile ya 'Cumhur İttifakı' üyesi olduğunu unuttu ya da geldiği kentin Çankırı olduğunu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gün içerisinde Kastamonu'da yaptığı miting sonrası partisinin Çankırı mitinginde konuştu. Belediye başkan adaylarının seçildiği andan itibaren gece gündüz vatandaşa hizmet için çalışacağını belirten Bahçeli, Çankırı’nın AKP’den kurtulma zamanı geldiğini ifade ederek, "Belediyelerimizin kapıları 24 saat açık kalacaktır. Çankırı'nın huzuru, refahı, gelişmişliği, huzuru için varız. Projelerimiz hazır" dedi.

Çankırılılara "Değişim istiyor musunuz?" diye soran MHP lideri Bahçeli, miting alanından gelen 'evet' cevabına karşılık olarak; “Bu eve'tler Çankırı'da değişimi işaret ediyor, önünü açıyor, bahtını aydınlatıyor. Çankırı'da MHP'nin zamanı gelmiştir. Ehil ve emin eller Çankırı'yı daha büyütecek, güçlendirecek, güzelleştirecektir. Nöbeti MHP'nin kadroları almalıdır. Bunu Çankırı için istiyoruz. Çankırı'nın geleceği için amaçlıyoruz. Burası Orta Anadolu'nun parlayan yıldızıdır. Çankırı Cumhur İttifakı kapsamında değildir. Buna rağmen dilimiz, üslubumuz, takip ettiğimiz siyasi strateji hiç kuşkusuz Cumhur ittifakına aynen uyacak, asla çelişmeyecek, çatışmayacaktır” dedi.

“ÇANKIRI'NIN BAŞINA BELA KESİLMİŞLER”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin Türk Milleti’nin safında olduğunu anlatan Bahçeli, “Safında durduğumuz yer Türkiye'dir. Mücadelemiz millet içindir. Hizmetimiz Çankırı'ya olacaktır. Sevdamız Türklüktür. Zillet ittifakı bekayı duydu mu ürküyor, korkuyor, şaşkına dönüyor. Bununla da kalmıyorlar bekayı ihmal ve inkar ediyor. Yüzsüzce bekanın millet nezdinde tutmadığını söylüyorlar. Beka ne zamandır anketlerle ölçülüyor, ne zamandır kirli ağızların polemik konusu yapılıyor. Beka payidarlıktır, varoluştur, ilelebet yaşama arzusudur. Çankırı'nın başına bela kesilmişler, bekayı bilmezler. Türk milletinin tarihi haklarından, müktesebatlarından, gelecek ülkelerinden bihaber olanlar bekayı anlayamazlar. “ ifadelerini kullandı.

bahceli-cankiri-miting-resim-03.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çankırı konuşması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler