Bakan Murat Kurum Çankırı'daki 'meydan tartışması'na son noktayı koydu

Çankırı Belediye Başkanı ve MHP'nin belediye başkan adayı İsmail Hakkı Esen'e AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan gelen destek 'meydan tartışması'na son noktayı koydu

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında KRT'de katıldığı canlı yayında söyledikleriyle Çankırı Meydanı için süren tartışmalara son noktayı koydu.

Murat Kurum programda bakanlığı dönemi ile ilgili yaptığı çalışmaları anlatırken ülkedeki tüm belediyelerle ilgili mesaisinin olduğunu ve bunu kanıtlama adına kendisine soru yöneltenlerden Seçil Özer'e dönerek "Nerelisiniz siz?" diyerek sordu. Seçil Özer de; "Çankırılıyım" deyince;
Murat Kurum; "Çankırılısınız! Hemşeriyiz! Annem Kızılcahamamlı benim" dedi ve devam etti "Çankırı'da gitmiş meydan düzenlemesi yapmışızdır... Çerkeş'e gidin bakın, Çerkeş'te o tarihi meydanı, Selçuklu eserleriyle birlikte yenilemişizdir." dedi.

BAŞKAN ESEN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI VE...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un KRT'deki bu yayınını Belediye Başkanı ve MHP'nin belediye başkan adayı İsmail Hakkı Esen, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Kent Meydanı projemizi an be an takip edip desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Murat Kurum'a hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum." dedi.

İşte o paylaşım:

esen-paylasimi-x-resim-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler