Bakan Uraloğlu'ndan Çankırı'ya 'Ovacık Grup Yolu' müjdesi

Bakan Uraloğlu'ndan Çankırı'ya 'Ovacık Grup Yolu' müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çankırı ziyaretinde yaptığı açıklamada Ovacık Grup Yolu'nun Karayolları sorumluluğuna alınacağını duyurdu.

ÇANKIRI’nın uzun zamandır sabırsızlıkla beklediği Ovacık grup yolu müjdesini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu verdi.

Bakan Uraloğlu, Çankırı ziyaretinde yaptığı açıklamada Ovacık grup yolunun Karayolları sorumluluğuna alınacağını duyurdu.

"OVACIK GRUP YOLUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ"

Ovacık grup yolunun Çankırı için çok önemli olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, "Yıllardır gündemde olan bir konu. Bayat'a giden Ovacık grup yolunu Karayolları sorumluluğuna inşallah bu sene alıyoruz. Öncelikle onu Karayolları sorumluluğuna aldıktan sonra acil olan bakımlarını yapacağız. Sonrasında projelendirilmesini ve proje bittikten sonra da o işin yeni baştan yapılmasını, oradaki istenen şartlara getirilmesi noktasında gerekli çalışmaları başlatmış oluyoruz." dedi.

"HÜSEYİN FİLİZ KARDEŞİMLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

Belediyeciliğin, AK Parti'nin işi olduğunu ifade eden Uraloğlu, "Bu anlamda da milletvekilliği tecrübesi olan Hüseyin Filiz kardeşimizi sizlerin teveccühü, Cumhurbaşkanımızın takdiri ile tekrar sizlerin onayına sunuyoruz. İnşallah Hüseyin Filiz kardeşimizle beraber 1 Nisan'dan itibaren Çankırı'da da diğer bütün ilçelerle beraber AK Parti belediyeciliğinde bir kısmında devam edeceğiz, bir kısmında da yeniden tanıştıracağız inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

FİLİZ MÜJDEYİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz, Çankırılı vatandaşların ve özellikle merkez köylerin uzun zamandır hasretle beklediği Ovacık grup yolu müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Paylaşımında, "Merkez köylerimiz karayolları standartlarına uygun olarak güvenli ulaşıma ve modern yol ağına kavuşacak." diyen Filiz, "Seçim kampanyamıza destek vermek için şehrimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’ndan 'Ovacık grup yolu' müjdesini aldık." ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'in sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşım:

filiz-paylasim-01.jpg

filiz-paylasim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
57 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler