Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul, İnegöl, Diyarbakır ve Gaziantep'te zehir tacirlerine operasyon

Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul, İnegöl, Diyarbakır ve Gaziantep'te zehir tacirlerine operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Narkogüç operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl'de düzenlenen operasyonlarda 5, Diyarbakır ve Gaziantep'te düzenlenen operasyonda ise 8 şüpheli yakalandı" dedi.

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı açıklamada; "Zehir tacirlerine yönelik Narkogüç operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl'de düzenlenen operasyonlarda 5, Diyarbakır ve Gaziantep'te düzenlenen operasyonda ise 8 şüpheli şahıs yakalandı. Çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi! Aziz milletimiz müsterih olsun: Operasyonlarımız artarak devam edecek. Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız!" dedi.

Bakan Yerlikaya açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında, Sultanbeyli ve Pendik ilçeleriyle; Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün desteğiyle İnegöl'de yapılan operasyonlarda:
1 ton 237 kg metamfetamin ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlıklarımızca Bölücü Terör Örgütü'nün (BTÖ) finans kaynaklarını engellemek amacıyla Lice kırsalında ve Gaziantep'te Narkogüç operasyonları düzenlendi.

2 ton 650 kilo esrar, 3 milyon 450 bin kök kenevir, 1 milyon 200 bin kök skunk ve 121 kg skunk (Gaziantep) ele geçirildi. Operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.

Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz.

Başta gençlerimiz olmak üzere halkımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz."

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler