Bakan Yılmaz Çankırıda

Bakan Yılmaz Çankırı'da

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Çankırı Valisi Özcan’ı ziyaret etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Akademik Yılı açılış töreni sonrasında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Valilik makamında Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Vali Yardımcıları ve Valilik Müdürleri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Bakan Yılmaz, polis mangasını selamladı.
 
Valilik şeref defterini imzalaması sonrası Bakan Yılmaz, Vali Özcan’dan il geneli ve yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.
 
Bakan Yılmaz, “Tüm imkanlarımızı yeni projeler için Çankırı’ya seferber ederiz. Çankırı’ya özel ilgi” diyerek, yatırımlara ve projelere destek olacaklarını ifade etti.
 
Vali Özcan, “Kalkınma Bakanımızı Çankırı’da görmekten ve konuk etmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, projelere destek istedi.
 
Vali Özcan, çalışmaları devam eden Alpsarı Göleti Projesi ve yeni Hükümet Konağı Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr.Hüseyin Şen ve Kuzka Yatırım Destek Ofisi Yetkilisi Abdullah Gülşen, Ajans ve çalışmaları ile ilgili, Türkiye İstatistik Kurumu Kastamonu Bölge Müdürü İsmail Gökalp de Çankırı’nın sayısal verileri ile ilgili Bakan Yılmaz’a bilgi sundular.
 
Valilik girişinde Hükümet Konağı maketini de inceleyen Bakan Yılmaz, Çankırı’da üretilen ürünleri de inceleyerek, firmalar hakkında bilgi aldı.
 
Ziyaret anısına çekilen fotoğraflardan albüm hediye eden Vali Özcan’ı Bakan Yılmaz, “Girişimci Vali” olarak nitelendirdi.
 
Bakan Yıldırım’ın Çankırı programı Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüs alanı incelemesi ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler