Banliyö treninde dehşet!

Banliyö treninde dehşet!

İstanbul - Kadıköy'de meydana gelen olayda, anne feci şekilde can verdi.

Kadıköy'de, bebek arabası içindeki çocuğunu banliyö trenine bindirirken kapıların kapanmaya başlamasıyla panikleyen Ebru Gültekin Ilıcalı, vagon ile peron arasına düştü. Hareket eden trenin altında 20 metre sürüklenen talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Olay, Feneryolu tren istasyonunda saat 12.30 sıralarında meydana geldi.
 
Okan Üniversitesinde İngilizce okutmanlığı yapan Ebru Gültekin Ilıcalı, 3 yaşındaki oğlu Ege ile birlikte trene binmek için Feneryolu istasyonuna geldi. 
 
Haydarpaşa-Pendik seferini yapan 14074 sefer sayılı banliyö treninin perona girmesinin ardından Gültekin, içinde oğlu bulunduğu bebek arabasını vagonun kapısından içeri soktu. 
 
Bu sırada, trenin kapılarının kapanmaya başladığını gören Ebru Gültekin Ilıcalı, panikleyerek vagon ile peron arasına düştü.
 
Banliyö treni hareket etti. Trenin altında 20 metre kadar sürüklenen Ebru Gültekin Ilıcalı (41) feci şekilde hayatını kaybetti. Tren, olayı gören vatandaşların imdat fren kolunu çekmesinin ardından yaklaşık 100 metre sonra durabildi.
 
Annesinin öldüğünden habersiz 3 yaşındaki oğlu Ege, istasyon görevlileri tarafından hareket amirliğine götürüldü. Görevliler, sürekli olarak annesini soran çocuğu çikolata vererek teselli etmeye çalıştı.
 
Kazanın ardından makinist gözaltına alınırken, banliyö seferleri, bir süre Haydarpaşa- Erenköy istasyonları arasında tek hat üzerinden gerçekleştirildi. 
 
Ebru Gültekin'in Ilıcalı’nın cesedi, yapılan incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.
 
Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (kaynak: cnnturk.com-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler