Barlar sokağında kanlı infaz!

Barlar sokağında kanlı infaz!

İzmit kent merkezindeki 'Macho Bar'ın sahibi Muharrem Arpacı barda çıkan silahlı çatışmada öldürüldü.

İzmit’te Halkevi Mevkii’nde bulunan ‘The Macho Bar’ın sahibi Muharrem Arpacı silahla vurularak öldürüldü. Polis katilini her yerde arıyor.

İşte kanlı olayın hikayesi…
Bar sahibi Muharrem Arpacı ve Murat Kibar barın ofis bölümünde bir araya geldi. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada 1 el silah sesi duyuldu. İki taraf da yanlarında bulunan adamları tarafından sakinleştirildi. Buradaki olayın ardından Murat Kibar ve Muharrem Arpacı ile yanında bulunan adamları dışarı çıktı.

Barın önünde tartışma yeniden alevlendi ve iki taraf arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 21 el ateş edilirken, bu mermilerden 2′si Muharrem Arpacı’ya isabet etti. Arpacı kanlar içerisinde yerde kaldı. Karşı tarafta bulunanlar kaçtı. Ağır yaralanan Muharrem Arpacı ticari taksiyle hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Arpacı kurtarılamadı. Arpacı’nın kalbine isabet eden iki kurşunla hayatını kaybettiği öğrenilirken, olayın polis ekipleri bar çevresinde kapsamlı araştırma başlattı.

macho-bar-orta.jpg

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayet olayına karışan Murat Kibar ve adamlarının yakalanması için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler