Baro Başkanı AKP Genel Merkezi'nden davet almış

Baro Başkanı AKP Genel Merkezi'nden davet almış

Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nun 'il başkanlığına' adaylığı konusunda son dakika gelişmesi...

Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nun dün AK Parti Genel Merkezi'nde 'İl başkanı adayı' olarak bulunduğuna dair yaptığımız haberle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin konuyla ilgili olarak elde ettiği son bilgiye göre; Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, AK Parti Genel Merkezi'ne İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun daveti üzerine katılmış.

Köroğlu'nun Genel Merkez'deki görüşmede Çankırı'da parti ile ilgili kamuoyuna yansıyanlar ile birlikte yaşanılan süreçle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduğu, bununla birlikte kendisine CV bilgilerini içeren bir form doldurularak imzalatıldığı öğrenildi. Köroğluu'nun imzaladığı formun 'adaylık başvuru formu' olduğu da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Baro Başkanı Köroğlu'na telefonla ulaşmaya çalışan haber merkezimizin gayretleri şu ana kadar olumlu bir sonuca ulaşmadı.

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇ: İL BAŞKANLIĞINA TEK ADAYLA GİRECEĞİZ
Çankırı Belediye Başkanı Dinç 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında; AK Parti'de yapılacak İl Başkanlığı seçimi için “AK Parti İl Başkanlığı seçimlerine tek adayla gireceğiz. Aday adayı arkadaşlar Genel Merkezde belirli süreçlerden geçecekler. Genel Merkezimiz sonrasında kararını verecek.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ,
MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA AÇIK KAPI BIRAKTI
Dinç açıklamalarının devamında “İşimiz Çankırı’ya daha fazla hizmet edebilmek. Yapılması gereken hangi iş olursa olsun, biz nerede olursak olalım bu şehre daha fazla ne katabiliriz, bunun derdindeyiz. Milletvekilliği için kesin bir şey diyemem. Biz kendi kendimize gelin güvey olamayız. Genel Merkezimizin takdiri neyse ona uyarız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler