Başbakan, Önerin seçim bürosunda

Başbakan, Öner'in seçim bürosunda

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da Çankırı eski Valisi Öner'in seçim bürosunu ziyaret etti.

AK Parti mitingi için Isparta'ya gelen Başbakan Erdoğan, havaalanından miting meydanına gelirken, cadde üzerindeki CHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Erdoğan, burada bulunan CHP'lilerle tokalaştı ve sohbet etti.

CHP Isparta milletvekili adayı Ali Haydar Öner, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretini ''demokratik bir davranış'' olarak değerlendirdi.

Öner, Haber32 muhabirine yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın konuşma yapacağı miting alanının arka tarafından seçim bürosunun olduğunu hatırlattı ve Başbakan Erdoğan'ın otobüsten inince yol üzerindeki esnafı selamladığını kaydetti. Bu sırada kendi seçim bürosuna da geldiğini belirten Öner, Erdoğan'ı ''hoşgeldiniz'' diyerek karşıladığını kaydetti.

Erdoğan'a siyasete girme ihtiyacı duyduğunu belirttiğini söyleyen Öner, Erdoğan'ın da kendisine ''hayırlı olsun'' temennisinde bulunduğunu aktardı. Başbakan Erdoğan'ın ziyaretini olumlu değerlendirdiğini kaydeden Öner, ''Sayın Başbakanın ziyareti, demokratik bir davranış. Büroya girişinde karşılamış oldum. Siyasetin güzel sahnesi diye düşünüyorum. Emsal olması gerekir'' dedi.

kaynak: haber32.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler