Başhekim'den ilk icraat! Erdoğan'ın fotoğrafını duvara asarak poz vermek!

Başhekim'den ilk icraat! Erdoğan'ın fotoğrafını duvara asarak poz vermek!

Uzun süredir boş duran Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği koltuğuna atanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Doktor Arif Aslan'ın ilk icraati makam odasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını asarak poz vermek oldu.

Aylarca boş duran Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği koltuğu geride bıraktığımız Pazartesi günü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Doktor Arif Aslan'ın atanması ile dolduruldu. Yeni Başhekim Aslan'dan ilk icraat ise kendisini o koltuğa atayanlara 'teşekkür' mesajı ve duvara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini asarak masa başında poz vermek ve bu kareyi sosyal medyadan paylaşmak oldu.

Aslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA'nın tensipleriyle, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Çankırı Milletvekilimiz Sayın M. Emin AKBAŞOĞLU, Ak Parti Çankırı Milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu (soyadını yanlış yazmış), Ak Parti Çankırı İl Başkanımız Abdulkadir ÇELİK Beyin destekleriyle Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevine Başlamış Bulunmaktayım. Rabbim Hayırlı Hizmetler Yapmayı Nasip Etsin." dedi.

Başhekim Aslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

arif-aslan-cankiri-devlet-hastanesi-bashekim-resim-092.jpg

HASTANEDE GENEL CERRAHİ UZMANI YOKMUŞ, KİMİN UMURUNDA!!!
Sözcü18 'iletişim' hattına gelen okuyucu mesajı ile öğreniyoruz ki; An itibariyle Çankırı Devlet Hastanesi'nde 'Genel Cerrahi' randevuları verilmiyor! Neden mi? Mesajı okuyalım ve yaşanan durumun vehametine göz gezdirelim:

"Çankırı Devlet Hastanesinde Genel Cerrah Yok!

Merhabalar Vedat Beki... Yazılarınızı takip ediyorum devamlı size bir ihbarda bulunmak istiyorum; Çankırı Devlet Hastanesi adı devlet hastanesi ama kendisi bence bizce ilçe hastanesi! Kendi il ama ilçelerindeki hastaneden farkı yok! Nedeni şu: 1 Ekim itibari ile mhrs'den genel cerrahi bölümüne randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum! 1 Ekim sonrası için tarih farketmez iki doktora da randevu alamıyoruz. Nedenini Çankırı Devlet Hastanesine sorduğumda 1 Ekim’den itibaren Arzu hanımın görevinin biteceğini görev almayacağını, Cem beyin de Ekim ayı boyunca raporlu olduğunu öğrendik! Bunları hastane sekreteri söylüyor! Biz hastalar mağdur olup ya Karatekin Hastanesi'ne mecbur ediliyoruz ya da başka illerin hastanelerine mecbur ediliyoruz... Bu durumlar oldukça bu il gelişmez, bu Çankırı hastanesi de aynı kalır! Bu durumu aynı yolları izleyerek sizler de teyit edebilirsiniz."

Sayın Başhekim Aslan; Sizler duvarlara fotoğraf asarak sosyal medyadan paylaşmaya devam ediniz... Hastanede 'Genel Cerrahi Uzmanı' yok imiş, hastalar randevu alamıyormuş, Devlet Hastanesi'ne gelen hasta özel hastaneye sevkediliyormuş!

Boşverin gitsin!

Size ne ki?

Bu arada makam masası ile duvar düzenlemesi berbat! Bu işlerden anlayan bir 'danışman' ihtiyacı hasıl olmuş! 

Bilginize...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler