Başkan Dinç, Fatih Stadının sularını kesti!

Başkan Dinç, Fatih Stadının sularını kesti!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç mübarek ayların başladığı

bugüne, dünden öyle bir icraatla başladı ki!

İslam alemi için Mübarek ay Ramazan'ın ilk günü için günler öncesinden başlayan telaş, dün doruğa çıkmıştı.

Belediye Başkanı Dinç için de öyle olmalıydı. Ancak Dinç, sahip olduğu o "kişisel kin ve ihtirasının" tohumlarını öylesine etrafına saçmaya kararlıydı ki, bir gün öncesinden verdiği talimatın uygulandığı saatlerde kendisi Ankara'da ikili görüşmelerde bulunuyordu!

Siz de merak ediyorsunuz, Başkan Dinç hangi icraati gerçekleştirdi?

VE İRFAN DİNÇ'İN SON İCRAATİ!
Gelelim Belediye Başkanı İrfan Dinç’in dünkü icraatine!

Başkan Dinç, haftalardır Çankırı (Belediye) Spor yönetimine direk ya da dolaylı mesajlar göndererek “Fatih Stadı”nın tahliye edilmesini istiyordu.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci’nin kararlı tutumu ile kulüp yönetiminin Fatih Stadı ile ilgili “sahiplenme” kararında ısrarcı olması, Başkan Dinç’i adeta çılgına çevirmiş olmalı ki, dün sabah düğmeye basma kararı alıyor.

Sabah saatlerinde Belediye çalışanları Fatih Stadına gelerek bazı noktaları ellerinde metrelerle ölçüp biçmeye başlıyorlar.

Kulüp binasındaki görevliler durumun ne olduğunu anlayamadan, kısa bir süre sonra ortadan kaybolan belediye görevlilerinin yerine bu kez bir dozer ve birkaç görevli kendisini gösteriyor.

”Kulübün belediyeye su borcu” olduğunu beyan ederek Fatih Stadının sularının kesileceğini belirten görevlilere, borca istinaden herhangi bir yazı gelmediğini belirten kulüp çalışanları durumu Başkan Sevda Karaali Şireci’ye iletiyorlar.

Daha sonra olay yerine gelen İdari Menajer İzzet Gümüş’ün görevlilerden aldığı bilgiye göre “Belediye Meclisinin aldığı ‘sahayı bakıma alma’ gerekçesi ile suyun kesileceğini” belirten görevliler, getirmiş oldukları dozerle birlikte Fatih Stadı’nın iki noktasında bulunan su borularını keserek olay yerinden gidiyorlar.

Kısaca “ben yaptım oldu” zihniyeti bir kez daha kendini gösteriyor.

Belediye Başkanı Dinç’in böylesi bir uygulamayı, Ramazan ayının bir gün öncesine getirmesi daha da düşündürücü!

Başkan Dinç çok değil daha bundan bir yıl öncesine kadar mevcut Çankırı (Belediye) Spor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci’ye “1 trilyon 700 milyar borcumuz var! Kulüp yönetimini üstlenirsen sana her türlü yardımı yaparım” (!) derken, bugün bırakın “bıraktığı trilyon borçlar için yardımcı olmayı” Belediyenin her vatandaş gibi “abone” olduğu suyu "paçavra kararlarla" kesiyor!

Yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti yasalarla yönetilir.

Başkan Dinç de yapmış olduğu bu “yasa dışı” uygulamanın yanıtını yüce yargıdan en kısa sürede alacaktır.

 

Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player





 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler