Başkan Dinç, FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştü ve...

Başkan Dinç, FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştü ve...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 27 Mart 2014'de yapılan yerel seçimler öncesi, kendisine destek sağlamak amacıyla FETÖ'nün imamı Abdullah Özdemir ile görüştüğü yönünde önemli iddialar mevcut.

Sözcü18 Haber Merkezi, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğu yönündeki iddialarına bir yenisini daha ekliyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'nin ulaştığı bilgilere göre, Başkan Dinç'in 17-25 Aralık sonrası, FETÖ'nün Çankırı İmamı olarak görevlendirdiği Abdullah Özdemir ile bir görüşme yaptığı ve o görüşme sonrası Belediye Meclis Üyeliği listesine (meclise girebilecek yerler olmak şartıyla) iki isim önerdiği ve bu isimlerin listeye bizatihi AK Parti'nin belediye başkan adayının talebi olarak yazıldığı öğrenildi.

FETÖ'NÜN ÇANKIRI İMAMI İLE
BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ'İ
HALEN BELEDİYE BASIN BÜROSUNDA
ÇALIŞAN BİR FETÖCÜ SAĞLADI!
İŞTE O FETÖCÜ'NÜN KİMLİĞİ...

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin elde ettiği bilgilere göre; Fethullahçı Terer Örgütü (FETÖ)'nün Çankırı İmamı Abdullah Özdemir ile AK Parti'nin o günlerde belediye başkan adayı İrfan Dinç'i biraraya getiren isim, halen Belediye Basın Bürosu çalışanı Mustafa Gökçeoğlu!

Gökçeoğlu, görüşmenin gerçekleştiği günlerde TRT'nin Çankırı muhabiri! Ve Gökçeoğlu'nun Çankırı'da çektiği her görüntü o günlerde TRT ekranlarında yer buluyor!

Mustafa Gökçeoğlu öylesine başarılı (!) bir muhabir ki, TRT muhabirliği yaparken, halen devletin FETÖ'ye ait haber ajansı diye el koyduğu CİHAN Haber Ajansı'nın da Çankırı muhabiri!

Sözünü ettiğimiz Mustafa Gökçeoğlu'nun başarılarını saymakla bitiremeyiz!

Hani şu Belediye Başkanı İrfan Dinç'in elinde tespih kameraların karşısına çıkarak "Aç köpekler..." (!) diye Sözcü18'in de dahil olduğu iki siteye saldırdığı bir basın toplantısı vardı ya; O görüntüleri çeken ve koşa koşa videosunu hazırlayıp sosyal medyaya servis edecek kadar başarılı bir gazetecidir FETÖ'nün Çankırı'ya gönderip, TRT'deki kadroları aracılığı ile yıldızını (pardon tenekesini) parlattığı isimdir Mustafa Gökçeoğlu!

Dünün FETÖ'cüsü bugünün Mustafa Gökçeoğlu'su ne mi yapıyor?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası meydanlarda gerçekleştirilen 'demokrasi' mitinglerinde boy gösteriyor ve akabinde sosyal medyadan FETO'ya yapılan küfürlere de iştahlı iştahlı ortak oluyor!

gokceoglu-facebook-resim-08.jpg

mustafa-gokceoglu-cankiri-resim-08.jpg

TRT'de yerleşmiş FETÖ'cü abilerinin desteğiyle Çankırı'da bir anda yıldızı (pardon tenekesi) parlayan Gökçeoğlu, 'gazeteci' kimliğiyle AK Parti Gençlik teşkilatının bayrağını da taşımayı CV'sine yazdırmakta gecikmiyor!

mustafa-gokceoglu-cankiri-feto-resim-08.jpg

Çankırı'da kısa sürede başta siyasetçiler olmak üzere bürokrasi çevresinde de önemli bağlantıları gerçekleştiren FETÖ üyesi Mustafa Gökçeoğlu, 27 Mart 2014'de yapılacak seçimlerde belediye başkanlığı koltuğunu 3'üncü kez kazanma hedefinde olan AK Parti'nin adayı İrfan Dinç'in de kapsama alanına girmeyi başarıyor ve...

Yukarıda sizlere kendisini az da olsa tanıtmaya çalıştığımız başarılı (!) gazeteci Mustafa Gökçeoğlu AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı İrfan Dinç ile Fethullahçı Terör Örgütü üyesi ve halen polis tarafından aranan Çankırı imamı Abdullah Özdemir'i yan yana getiriyor.

FETÖ'NÜN ÇANKIRI İMAMI İSTİYOR
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DİNÇ YERİNE GETİRİYOR!!!

cankiri-imami-abdullah-ozdemir-resim-08-001.jpg

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin elde ettiği bilgilere göre Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün Çankırı İmamı Abdullah Özdemir ile AK Parti'nin belediye başkan adayı İrfan Dinç arasında yapılan görüşmede, Belediye Meclis Üyeliği listesine 2 (iki) FETÖ'cü ismin yazılması konusunda mutabık kalınıyor. Mutabık kalınan iki ismi de FETÖ'nün halen polis tarafından aranan Çankırı İmamı Abdullah Özdemir başkan adayı Dinç'e veriyor!

AK Parti'nin belediye başkan adayı İrfan Dinç, kendisine verilen o 2 (iki) ismin Belediye Meclis Üyeleri aday listesinde seçilebilecek yerlerde yer almasını, partisince kendisine sağlanan yetkiyle gerçekleştiriyor. (Üstteki fotoğraf FETÖ'nün halen polis tarafından aranmakta olan firari Çankırı İmamı Abdullah Özdemir)

HALEN ÇANKIRI BELEDİYE MECLİSİ'NDE
MECLİS ÜYESİ OLARAK OTURAN O İKİ İSİM KİM Mİ?

Elde ettiğimiz bilgilere göre iki isimden biri halen belediye meclis üyeliği görevinde bulunan S.D. Diğer isme henüz ulaşamadık lakin o da sıcak saatlerde açığa çıkacak. Bu arada tespit ettiğimiz isim S.D. ile ilgili sıcak bir gelişmeyi de buradan duyuralım. AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, belediye meclis üyesi S.D'yi parti üyeliğinden ihraç etme yönünde düğmeye basmış!

MASKELER DÜŞSÜN, GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında düzenlenen 'demokrasi' mitinglerinde meydanlarda kürsülere çıkarak Fethullahçı Terör Örgütü lideri hakkında her türlü eleştiriyi en galiz küfürlerle (!) yerine getiren sözde FETO düşmanı (!) kesilen ve halen Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan İrfan Dinç, gerçekte sarfettiği sözlerinde ne derece samimiyetsiz ve de kendisine oy veren seçmeni kandıran, daha doğrusu 'kandırdığını sanan' bir profil olarak karşımızda!

Kendi kişisel çıkarı ve menfaatleri için Çankırı Belediyesi'ne ait, daha da ötesi kamuya ait, üzerinde saçı bitmemiş yetimin hakkı bulunan ve bugünün piyasasında yaklaşık 3 milyon TL tutarındaki araziyi FETÖ'cülere sadece ve sadece 1 TL'ye satma cüretini gösterebilmiş bir şahsın bugün kameralar karşısında sergilediği ANTİ-FETÖ tutumu YEMİYORUZ...

VE ÖMRÜMÜZ YETTİĞİ SÜRECE DE YEMEYECEĞİZ...

BÖYLE BİLİNE...

www.sozcu18.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler