Başkan Esen 3 başkan yardımcısını görevden aldı!

Başkan Esen 3 başkan yardımcısını görevden aldı!

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Belediyesi'nde İ. Hakkı Esen depremi yaşandı. Başkan Esen, üç başkan yardımcısını görevden aldı.

Çankırı Belediyesi'nde sıcak saatlerde tabir yerindeyse 'deprem' yaşanıyor. Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Bostan, Mehmet Hallaç ve Selahattin Aykurt bugün sabah itibariyle görevden alındılar.

Başkan Esen'in görevden aldığı başkan yardımcılarına "Yeni yapılanmaya gidiyorum! Sizler de istediğiniz müdürlüğü seçebilirsiniz!" dediği öğrenilirken görevden alınanlar arasında olan Selahattin Aykurt'un da emeklilik dilekçesini verdiği öğrenildi.

"BAŞKAN ESEN AKRABASINI BAŞKAN YARDIMCISI YAPACAK!"
Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, seçildiği tarihten bu yana 2 yılı tamamlamamış olmasına karşın, kendi tercihi ile göreve getirdiği Başkan Yardımcıları Mehmet Hallaç ve İhsan Bostan'la birlikte önceki yönetimden görevi devam eden Selahattin Aykurt'u görevden alması gündeme bomba gibi düştü.

gorevden-alinanlar-resim-01.png

Başta MHP Teşkilatı olmak üzere Çankırı'da sokaktaki vatandaş da yaşanılanları şaşkınlıkla karşılarken Başkan Esen'in hamlesini "Yapılan icraat göründüğünün aksine tamamen planlı ve kasıtlı bir hamle! Başkan yakın akrabalarına Belediye'nin üst yönetiminde yer açma telaşında! Belediyeye geçiş yapan bir akrabası belediye başkan yardımcısı olurken, Ülkü Ocakları'nın eski başkanlarından bir isim de Özel Kalem'e atanacak!" iddiasında bulunanlar da çıktı!

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
80 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler