Başkan Esen bir kez daha MHP'den 'belediye başkan aday adayı'

Başkan Esen bir kez daha MHP'den 'belediye başkan aday adayı'

Çankırı Belediye Başkan İsmail Hakkı Esen, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi bugün beraberinde başta İl Başkanı Ahmet Kurt olmak üzere MHP Genel Merkezi'ne giderek 'aday adaylığı' müracaatını gerçekleştirdi.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bugün beraberinde başta MHP İl Başkanı Ahmet Kurt olmak üzere, Merkez İlçe Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ile Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu olmak üzere MHP Genel Merkezi'ne giderek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi 'belediye başkan aday adaylığı' müracaatında bulundu.

Belediye Başkanı Esen, sosyal medyadan yaptığı iki ayrı paylaşımının ilkinde; "Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin elini öpüp hayır dualarını aldık. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin." derken ikinci paylaşımında; "Hemşehrilerimize hizmet için yeniden adaylık müracaatımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyor, Dua ve desteklerinizi bekliyorum." dedi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 'aday adaylığı' başvurusunu yaptıktan sonra Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ve Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile de temaslarda bulundu.

"BİZ BU İŞE GÖNÜL VERDİK"

Son dört yılda Çankırı’nın birçok sorununa neşter vuran ve önemli projeler ile Çankırı’yı öne çıkartan Esen, başvuru sonrasında verdiği röportajda öncelikle devam eden çalışmaları nihayete ulaştırmak için başkanlık görevini ikinci dönemine taşımak istediğini vurguladı. Esen, "Biz bu işe gönül verdik. Önce Allah’ın sonra da Genel Merkezimizin ve vatandaşlarımızın takdiri ile şehrimize hizmet yolunda devam etmek istiyoruz." dedi.

toplu-aday-adayligi-muracaati-resim-02.jpg

hakki-esen-pelin-yilik-resim-02.jpg

hakki-esen-mhp-genel-merkezi-resim-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
76 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler