Başkan Esen, ÇANKES çalışanlarıyla buluştu

Başkan Esen, ÇANKES çalışanlarıyla buluştu

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, belediye personeli ile buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi’nde memurlar ve sözleşmeliler ile bir araya gelen Esen, ikincisi düzenlenen programı ÇANKES işçilerine ayırdı. Esen, öncelikle Su ve Kanalizasyon ile Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile buluştu.

Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi, ikinci kez personel için düzenlenen yemeğe ev sahipliği yaptı. Belediye ÇANKES işçileri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Esen, belediyecilik hizmetlerine önemli bir katkı sağlayan ve sahada en ağır işleri yüklenen işçilerine teşekkür etti.

Yakın zamanda halkın da hizmetine açılacak tesiste öncelikle personeli ile bir araya geldikleri için mutlu olduğunu belirten Esen, "Sosyal Tesis’in ve diğer projelerin hayata geçirilmesinde büyük katkınız ve emeğiniz var. ÇANKES çatısı altındaki tüm işçilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Çankırı Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdinin sıkıntısı sıkıntımız, mutluluğu mutluluğumuzdur." dedi.

ismail-hakki-esen-cankes-calisanlari-ile-bulustu-cankiri-sozcu18-resim-02.jpg

Program sonunda personeli ile birlikte sohbet etti. Personel buluşmalarının her birim tamamlanıncaya kadar devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
56 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler