Başkan Esen, Çankırıspor'un tesislerine el koydu!

Başkan Esen, Çankırıspor'un tesislerine el koydu!

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırıspor Kulubüne ait sportif tesislerine elkoydu! Başkan Esen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda mevcut tesis alanına yüzme havuzu yapılacağını duyurdu.

Mülkiyeti Milli Emlak'a, kullanım hakkı Çankırıspor Kulübü'nde olan sportif tesislere Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in el koyduğu ve mevcut alanın belediye tarafından yeniden projelendirilerek açık yüzme havuzu yapılacağı duyurusu gündeme bomba gibi düştü.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali konuyla ilgili olarak "Kullanım hakkı Çankırıspor kulübü üzerinde olan tesislerimizle ilgili ortada halen sürmekte olan bir dava varken, Belediye Başkanı'nın bizden habersiz o tesislere girdiğini düşünmek dahi istemiyorum. İnsanların yürüyerek gideceği bir yer varken neden otobüs ya da araçla gidilecek bir yer? Ve mevsim sadece 6 hafta havuza müsaade eden bir şehirde ikinci bir havuz? İlerleyen saatlerde yaşanılanlarla ilgili daha detaylı bir açıklama yapacağım" dedi.

İLGİLİ HABER
Sevda Karaali'den çok sert açıklama - TIKLA

İŞTE O PAYLAŞIM
Başkan Esen, Çankırıspor tesislerine el koyma operasyonunu sosyal medyadan takipçilerine adeta 'müjde' olarak duyurmaktan ve de her bir tuğlasında-çimentosunda fedakarlık-gözyaşı olan tesislerde 1 TL dahi kişisel bağışı olmayan İsmail Hakkı Esen, hiç mi hiç utanmadan-sıkılmadan o tesislerin karşısına geçerek poz vermekten geri kalmadı! 

esen-sosyal-medya-mesaj-resim-012.jpg

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ÇANKIRISPOR TESİSLERİNİ SADECE VE SADECE
İKİ YILLIĞINA 'ÖN TAHSİS'LE ÇANKIRI BELEDİYESİ'NE VERMİŞ!

Öte yandan, Çankırıspor Kulübüne ait tesisleri kapsayan alan, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı Belediyesi'ne iki yıllığına verildiği de öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler